Bisqo

VI TAR TEMPEN PÅ TVÅ MEDARBETARE

Vi tar tempen på två av våra medarbetare som började i våras, Marcus och Louise, och som är tillbaka efter semestern med full energi.

Vad gör ni på dagarna?

Vi arbetar med att optimera kunders system och lösa problem, vilket innebär allt från att hantera stora projekt med många parter till att ge rådgivning och utbildning i Dynamics 365 Business Central och Power Platform för mindre kunder. Louise beskriver sitt arbete som att vara en digital problemlösare och Marcus betonar gärna variationen i sitt arbete, där ingen dag är den andra lik.

Vad har ni lärt er under er tid på Bisqo?

Vi har båda lärt oss mycket, både tekniskt och personligt. Louise har utvecklat sin förmåga att jonglera flera projekt samtidigt och betonar vikten av självledarskap för fortsatt egen utveckling och förbättring. Marcus, som är ny i konsultvärlden, har lärt sig att strukturera sina arbetsdagar på ett helt nytt sätt och uppskattar den lättillgängliga kunskapen och erfarenheten bland kollegorna.

Vad tycker ni utmärker Bisqo som företag?

Louise lyfter fram hur hur Bisqo utmärker sig genom att göra digitala förändringsprojekt smidiga och roliga, utan onödiga anpassningar och komplexitet. Marcus betonar att Bisqo fokuserar på standardlösningar utan kodanpassningar, vilket skapar stabila ERP-system som kan vara det sista ERP-bytet eller implementeringen ett företag gör. Företagskulturen präglas av glädje, gemenskap och firande av framgångar, vilket skapar en positiv och inspirerande arbetsmiljö där alla känner sig delaktiga och uppskattade.